Дори и да не е слънчево, вече ни се носят свежи

...
Дори и да не е слънчево, вече ни се носят свежи
Коментари Харесай

12 идеи как да освежите стайлинга си с цветен костюм

Дори и да не е слънчево, към този момент ни се носят свежи и ярки цветове, по тази причина при всяка опция посягаме към зелено, жълто,, алено, синьо и, несъмнено, лавандулово. Независимо дали вървим в офис, или използваме елегантните облекла за разходки с другари на открито.

Да, време е за малко да обърнем тил на черното и сивото и да си купим костюм в светли пастелни или ярки тонове. Цялата палитра от цветове е подготвена да се приюти в дрешника ни и да „ ни избави “ в топлите месеци.
               

Можем да заложим на total lool в един цвят или единствено да се отличават в нещо по-ярко или мрачно, а имаме вид и смело да комбинираме най-малко два тона в един тоалет. Например, да съвместим костюма с риза или тишърт в по-наситен колорит. Въпреки че една бяла тениска (като минималистичните модели на Кръгче , които можем да открием на ) лесно взема решение казуса с комбинирането, изключително в случай че прибавим и кецове.
               

Карето също продължава да бъде настоящо, като и то видоизменя цвета и визията си, с цел да се впише в пролетния офис дрескод, а дружно с него можем да опитвам и с други настоящи принтове, които също откриваме под формата на костюми. 
               

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР